Fina lammskinn för ditt hem

Lammskinn är något som kan passa bra att ha hemma. Med ett lammskinn kan du inreda som du vill, eller ha det till din baby att ligga på. När det gäller skinn från lamm, så finns det tvättbara sådana att hitta hos Tranås Skinnberedning. Dessa är lätta att sköta samt att de tål att tvättas regelbundet. Hos detta företag finns det även möjlighet för dig som äger djur, att lämna in skinn så att de kan beredas på rätt sätt. Det för eget bruk, eller för att sälja. Du kan även välja att sälja dina skinn till detta företag.

Beredning av skinn av lamm och andra djur

Tranås Skinnberedning kan bereda lammskinn samt att de även kan bereda nöthudar. Hos dem har du olika alternativ att välja på när du ska bereda skinn:

  • Tvättbar beredning av skinn, päls: Hårlängd 18 mm. Slipad lädersida
  • Tvättbar beredning av skinn, pläd: Hårlängd 35 mm. Slipad lädersida
  • Mattberedning: Full hårlängd, oklippta, ej tvättbart. Ej slipad lädersida. Slipad lädersida på begäran.
  • Ekoskinn: Med alternativ garvning.
  • Färgning av skinn. Ullen, lädersidan eller båda.

Köpa eller sälja lammskinn

Hos Tranås Skinnberedning kan du hitta lammskinn, som kommer från Gotlandsfår. Dessa finns i en mängd olika varianter och storlekar och kvalitet. Sedan är det även så att detta företag, de köper in vissa sorters skinn. Bland annat köper de gärna in lammskinn från gotland- och leicesterras.

Så är det så att du vill köpa, eller sälja skinn, så är det inte fel att ta kontakt med detta företag. Du kan läsa mer om dem på deras hemsida. Där hittar du även deras kontaktuppgifter.